Mapa: Početak > Proizvodi > Robotika i video kamere

Video

Pristupi jednom delu snimljenih filmovima nekih proizvoda IRIS u radu!

Sistem za veštačku inteligenciju i upravljanje robotom

Osnovna svrha sistema veštačke vizije IRIS je da reprodukuje ljudsko oko, pretvarajući vizije u stvarnom svetu 3D u numeričku reprezentaciju, pogodnu za korištenje u informativnom sistemu. Informatičko tumačenje sadržaja veštačke vizije i daljna matematička obrada omogućavaju kreiranje modela, koji se mogu koristiti za različite namene:

    Navođenje robota
    Kontrola
    Klasifikacija
    Selekcija

Veštačka vizija IRIS može da obradi slike kako u spektru vidljive svetlosti tako i u spektaru izvan nje (infracrvene, ultraljubičaste, rendgenske snimke).
U razvoju veštačke vizije IRIS se oslanja na sopstveni inženjeringa koji obuhvata istraživanjima kako u humanističkim disciplinama (kao što su organizovani rada, psihologije, lingvistike i psihologije), tako i prirodnim naukama (kao što su automatizacija, optika, elektronika, fizika, informatika, matematike i mehanike).

IRIS VIS 2


Visoko tehničko znanje, korišćenje najboljih komponenti i dugo godišnje iskustvo, čine da IRIS može ponuditi svojim klijentima IRIS VIS 2 sistem za veštačku viziju na vrhu tehnologije, projektovan za jednostavnu upotrebu, fleksibilnost i pouzdanost. Glavne karakteristike proizvoda su:
    Auto-učenje objekata da bude prepoznat.
    Kalibracija optičke ravni sa auto-kompenzacijom degradacije slike.
    Auto-kalibraciju u realnom vremenu sa korekcijom pomaranja camere.
    Automatska kompenzacija ambijentalne promene svetla.
    Visoke tačnosti u određivanju roto-trasacije predmeta (do 0,01 °).
    Transportno praćenje - Conveyor TrackingAsortiman proizvoda IRIS za robotika sistemom za veštačku viziju uključuju:

Pakovanje

Impianti di confezionamento con visione

Sistemi za brzo pakovanje IRIS SPEED omogućuju da se postigne visok ritam rada, do 120 proizvoda u minuti. Softver za upravljanje ne samo da pojednostavljuje (koristeći samo-učenje) definisanje novih formata, već u potpuno automatskom režimu, optimizuje i računa putanju robota (uključujući i "conveyor tracking" funkciju) i utvrđuje najbolju pozicije za skladištenje u realnom vremenu.

Rukovanje - Manipulacija

Impianti di confezionamento con visione

Efikasnost, fleksibilnost i lakoća korišćenja su zajednički imenitelji sa kojima se projektuju sistemi za rukovanje sa sistemom za prepoznavanje objekata IRIS FLEX VIS: Sve ovo da bi ponudili klijentu tehnološki napredna rešenjima koji ne samo da zadovoljavaju sve veće tehničko-proizvodne zahteve, već su takođe jednostavani za upotrebu.