Mapa: Početak > Proizvodi

Video

Pristupi jednom delu snimljenih filmovima nekih proizvoda IRIS u radu!

Proizvodi

IRIS , integrator robota (skara, antropomorfni, kartezijani ) od najpoznatijih brandova u svetu (Kuka, ABB, Comau, Fanuc, Motoman, Denso i dr.), nudi po veoma konkurentnim cenama celu seriju robotizovanih sistema koji mogu odgovoriti na gotovo sve potrebe industrije za proizvodnjom .IRIS deluje u sljedećim područjima:

Robotika

U realizaciji robotskih sistema IRIS koriste sopstveni inžinjering, u kojem učestvuju mnoge naučne studije kako društvene prirode (kao što su organizacija rada, fiziologija, lingvistika i psihologija) tako i naučne prirode (kao što su automatizacija, elektronika, fizika, informatike, matematike i mehanika).
Sve u cilju kako bi konačan rezultat bio uređaj na vrhu tehnologije, dizajniran za jednostavno korištenje, fleksibilnost i pouzdanost. Mašina kakvu industrija zahteva.


Robotika e vizija

Kao rezultat istrazivanja i iskustva IRIS , rodio se sistem IRIS VIS 2. Sistem za vizualnu analizu na vrhu tehnologije, dizajniran i osmisljen za jednostavno korištenje, fleksibilnost i pouzdanost. Sistem kojim industriski roboti dodatno potenciraju sistemi za veštačku inteligenciju. Glavne karakteristike proizvoda Veštačka inteligencija su: Mogućnost samo učenja oblika predmeta, auto kompenzacije promene svetlost ambijenta, visoke tačnosti u određivanje položaja i rotiratnja predmeta, sposobnost sistema za praćenje, uzimanje i stavljanja na transportne trake, kako fiksnih predmeta tako i pokretnih objekata.

Automatizacija

IRIS , u realizaciji svoje industrijske automatske opreme, koristi komponente od najpoznatijih globalnih brandova (Siemens, Omron, Schneider, Rockwell, Kuka, ABB, Comau, Fanuc, Motoman, i drugi ). IRIS nudi po pristupačnim cenama specijalne automatske mašine osmišljene da odgovore različitim zahtevima za proizvodnju u gotovo svim sektorima industrije.

Industriska automatizacija, kompanijama u kratkom roku daje izuzetne rezultate..